Tietoa meistä

Breezeway on erikoistunut johdon konsultti, joka neuvoo liiketoimintojen johtoa ja markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia markkinointiin, mainontaan, viestintään ja mediaan liittyvien toimistojen valinnoissa, arvioinneissa, palkkioissa sekä asiakkaan ja toimiston välisissä suhteissa. Kyseessä voi olla kumppanin haku strategian rakentamiseen tai kumppani taktiseen toteutukseen.

Breezeway perustettiin vuonna 2002, ja se on Suomen ensimmäinen toimistovalintoihin ja -kilpailutuksiin erikoistunut konsultointiyritys.

Yritys toimii itsenäisesti eikä sillä ole muita omistussuhteita. On tärkeää, että kaikki osapuolet tietävät, että toimeksianto käsitellään aina puolueettomasti ja luottamuksellisesti.

Yrityksen perustaja, Tuuli Kahma, on markkinoinnin ammattilainen. Hänellä on vuosien kokemus markkinointistrategiasta ja markkinointiviestinnästä ja hän on avustanut asiakkaita sekä kansallisissa että kansainvälisissä toimistovalinnoissa. Tuuli on KTM ja eMBA Helsingin kauppakorkeakoulusta.

Breezeway on jäsenenä Adforumin kansainvälisessä valintakonsulttien klubissa.

Palvelumme
Osoita hiirellä palvelua saadaksesi lisää tietoa
Oikean markkinointitoimiston valitseminen
Breezeway auttaa tehostamaan yrityksesi markkinointia löytämällä ne markkinointiviestintätoimistot, jotka sopivat parhaiten yrityksesi tarpeisiin nopeasti muuttuvilla markkinoilla.
Toimiston arviointi ja kumppanuuden optimointi
Voisitko parantaa yhteistyötä nykyisen toimistosi kanssa? Arvioimalla molempia osapuolia löydämme paremman tavan työskennellä yhdessä.
Sopimukset ja palkkiot
Hoidamme palkkiot ja sopimusneuvottelut puolestanne.
Markkinointiorganisaation uudistaminen
Liiketoiminnan tilanteen muutos vaatii myös markkinoinnin muutosta tai vähintään päivitystä. Usein mietitään mitä kannattaa tehdä organisaation sisällä, mitä ostaa ulkopuolisilta alan ammattilaisilta. Haluatko keskustella siitä, mikä oman organisaatiosi kannalta on parasta lisäarvoa tuova vaihtoehto?
Oletko kiinnostunut prosessistamme, jota käytämme löytääksemme sinulle oikean yhteistyökumppanin?